Card de cumparaturi Europe – Pro si contra

Cardul de cumparaturi este un produs bancar care poarta in acelasi timp denumirea de card de credit. Avand un astfel de card de credit, poti accesa o anumita suma care iti este pusa la dispozitie de o banca.

Acesta iti ofera diverse beneficii deoarece poate fi utilizat atat in Romania, cat si in afara tarii. De asemenea, poti achizitiona tot ceea ce iti doresti de la comercianti sau online.

Chiar daca in general cardul de credit este folosit pentru diverse achizitii, pentru cazurile extreme exista si varianta retragerilor numerar de la ATM.

Exista diverse tipuri de carduri de cumparaturi, special concepute pentru nevoi diverse.

Daca esti cetatean roman si poti sa iti dovedesti veniturile financiare, avand in acelasi timp vechime cel putin 3 luni la locul actual de munca, poti obtine foarte usor un astfel de card de cumparaturi.

Cardul de cumparaturi Europe

Optimo Card este un card de cumparaturi care ofera clientilor posibilitatea de a face diverse achizitii de bunuri cu o valoare mare, intr-un numar de rate extins. Astfel, beneficiezi de 18, 24 sau chiar 36 de rate cu un cost destul de avantajos, in lista comerciantilor parteneri.

Poti cumpara tot ceea ce iti doresti, fix atunci cand iti doresti!

Daca detii aplicatia Apple Pay, iti va fi mult mai usor sa platesti ori de cate ori ai nevoie.

Pentru a obtine cardul de credit pe care ti-l doresti, trebuie doar sa te prezinti la orice sucursala din apropiere sau sa aplici in mediul online.

Vei primi cardul dorit intr-un timp foarte scurt, fara prea multe complicatii inutile!

Din momentul in care se emite extrasul de cont, banca  va transmite suma de plata minima printr-un simplu SMS pe telefonul tau mobil!

Puncte pro si contra ale cardului de cumparaturi Europe

Avantaje:

 • Posibilitatea de a plati in rate cu un cost avantajos in reteaua comerciantilor parteneri de pe teritoriul Romaniei;
 • Zero lei taxa emitere;
 • Zero lei taxa administrare;
 • Perioada de gratie de pana la 45 de zile;
 • Posibilitatea de a achita cumparaturile intr-un timp foarte scurt cu ajutorul tehnologiei Contactless;
 • Accesul la limita de credit acordata dar si la dispunerea de fonduri proprii disponibile in contul de card;
 • Servicii disponibile detinatorilor de cald aflati in afara tarii;
 • Poti face o multime de tranzactii online optand pentru rate avantajoase sau cu plata integrala;
 • Parteneri pentru card cumparaturi Europe Bank: Altex, Media Galaxy, Medissima, Piese Auto City, Ivory Dentfix, Bold Optics, Torali Gold, etc.
 • 5 carduri suplimentare.

Dezavantaje:

 •  Dobanda retragere numerar card cumparaturi Europe Bank din limita de credit acordata este de 28% pe an.

Cardul de cumparaturi Europe Bank vine la pachet cu o serie de avantaje mari de care poti beneficia fara prea mult efort.

Cel mai indicat ar fi sa te informezi in detaliu inainte de a alege un card de cumparaturi care ti-a atras atentia, deoarece nevoile tale sunt cele mai importante!

Avand in vedere faptul ca fiecare dintre noi isi doreste altceva atunci cand vine vorba despre diverse cumparaturi online sau in magazine, ideal ar fi sa nu te grabesti deloc!

In functie de stilul tau de viata, vei gasi o multime de optiuni din care poti alege. Verifica fiecare avantaj si dezavantaj in parte si nu vei da gres!


Publicat

în

de către

Etichete: