Politică de confidențialitate

CONDITII DE UTILIZARE
Accesand carduri.info sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul carduri.info, cat si continutul disponibil pe acesta. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului carduri.info cat si a intregului continut al carduri.info, indiferent de platforma de primire pe care o folositi – PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate – si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra – via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.
Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare carduri.info (sau nu sunteti autorizati pentru aceasta), va rugam sa nu folositi carduri.info.
carduri.info poate schimba, modifica sau retrage orice parte din carduri.info in orice moment (fara o prealabila notificare catre dumneavoastra) si poate de asemenea schimba continutul conditiilor de utilizare. carduri.info va publica detalii despre orice schimbari referitoare la conditiile de utilizare. Va recomandam sa verificati cu regularitate sectiunea “Conditii de utilizare” pentru a vedea daca au fost facute schimbari. Prin folosirea carduri.info dupa afisarea schimbarilor, certificati ca sunteti de acord ca acestea sa vi se aplice. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile survenite trebuie sa incetati a folosi carduri.info.
Referirile in cadrul conditiilor de utilizare la “carduri.info” (sau “noi”, “noastre”, “ale noastre”) indica compania ce administreaza carduri.info. Daca aveti orice intrebari, va rugam sa ne contactati.
ACCESARE SI UTILIZARE
carduri.info ofera accesibilitate catre toti utilizatorii.
PERMISIVITATEA UTILIZARII
Intreg continutul carduri.info apartine carduri.info sau licentiatilor acestuia. carduri.info sau licentiatii acestuia detin toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand dreptul de copiere si drepturile ce decurg din calitatea de operator al bazei de date) asupra continutului carduri.info sau asupra oricarei selectii sau rearanjare a continutului carduri.info
Pentru uz personal (non-comercial) puteti:
• recupera si afisa continutul carduri.info pe orice dispozitiv compatibil;
• stoca acest tip de articole in format electronic sau dispozitive mobile (dar nu pe un server sau dispozitiv de stocare conectat la o retea).
RESTRICTII DE UTILIZARE
Nu puteti folosi carduri.info in scopuri ilegale. Exceptand cele expuse mai sus nu puteti copia, reproduce, publica, transmite, modifica, adapta, crea opere derivate, stoca, arhiva, expune catre public sau exploata in orice mod comercial continutul carduri.info.
Nu puteti efectua fara o permisiune scrisa prealabila a carduri.info nici una dintre urmatoarele:
• redistribui orice din continutul carduri.info, incluzand titluri (inclusiv prin folosirea lor ca parte din orice rezumat), sinteze de continut, sinteza de stiri, librarie, arhiva sau orice servicii asimilate ori similare;
• folosirea oricarei masini, dispozitiv electronic bazat pe internet pentru citirea sau extragerea continutului carduri.info in mod automat sau in alte modalitati mecanice.
LINKURI

Daca doriti sa creati un link catre carduri.info, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele indicatii, cat si toate legile aplicabile. Un site sau serviciu care creeaza un link la carduri.info:
• poate afisa un logo carduri.info, dar nu trebuie sa-l foloseasca in alt mod fara permisiunea carduri.info;
• nu poate indeparta, distorsiona sau altera in alt mod marimea si infatisarea logo-ului;
• nu poate sub nici o forma sugera acordul carduri.info fata de produsele sau serviciile utilizatorului; nu trebuie sa prezinte gresit relatia sa cu carduri.info sau sa prezinte informatii false despre carduri.info;
• nu trebuie sa fie un site sau sa detina servicii ce incalca drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale oricarei persoane sau care sub orice mod incalca sau nesocoteste orice legislatie sau regulament aplicabil;
• nu trebuie sa fie un site sau serviciu cu un continut ofensator sau contrar bunelor moravuri.
carduri.info isi rezerva dreptul expres de a solicita indepartarea oricarui link care incalca acesti termeni de utilizare si va lua orice masura considerata a fi necesara in acest caz.
CONFIDENTIALITATEA
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, carduri.info are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor.
Informaţiile prezentate pe acest site sunt considerate a fi de interes public şi pot fi distribuite sau copiate, cu excepţia cazurilor în care există specificaţii care interzic acest lucru.
Site-ul carduri.info nu colectează informaţii în scopuri comerciale. În cazul în care trebuie să furnizaţi o adresă de e-mail sau adresa personală pentru a primi un răspuns, vă recomandăm să nu furnizaţi alte date cu caracter personal.
Există o varietate de măsuri de securitate de ordin fizic, electronic şi procedural pentru a proteja datele dumneavoastră personale. Din motive de securitate a site-ului, cât şi pentru a ne asigura că acest serviciu este furnizat tuturor utilizatorilor, acest sistem informatic utilizează programe-control pentru a monitoriza traficul în reţea în vederea identificării încercărilor neautorizate de încărcare sau modificare a informaţiilor sau care ar cauza prejudicii.
Cu excepţia cazurilor în care sunt făcute investigaţii autorizate pentru a monitoriza dacă legea este respectată, nu vor exista încercări de a identifica utilizatorii sau modul de utilizare a site-ului.
Încercările neautorizate de încărcare sau modificare a datelor în cadrul acestui site sunt interzise şi vor fi pedepsite conform dispoziţiilor cadrului normativ în vigoare.
Dacă aveţi întrebări sau sugestii cu privire la informaţiile prezentate aici, vă rugăm să ni le adresaţi prin intermediul adresei de e-mail [email protected].
Politica site-ului carduri.info este de a nu accepta sau de a nu lua în considerare materialele nesolicitate. Dacă utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ne rezervăm dreptul de a considera aceste materiale neconfidenţiale şi lipsite de protecţia drepturilor personale sau de proprietate.
GARANTII SI LIMITARI ALE OBLIGATIILOR
Continutul carduri.info este destinat doar pentru o informare si o folosinta cu caracter general si nu este creat pentru a satisface anumite cerinte specifice.
Nu garantam cat de adecvate, de complete sau de oportune sunt informatiile, articolele si alte materiale de acest fel. Mai exact, continutul carduri.info nu constituie nicio forma de consiliere, recomandare, reprezentare, aprobare sau angajament din partea carduri.info si nu intentioneaza a convinge (sau a determina abtinerea) de a face anumite investitii sau de a lua anumite hotarari. O consiliere independenta si specifica trebuie obtinuta inainte de luarea unei asemenea decizii.
Orice contract, tranzactie sau alta intelegere intre dumneavostra si o terta persoana indicata pe site-ul carduri.info sunt facute pe riscul si cu responsabilitatea proprie.
Orice informatie pe care o primiti din partea carduri.info poate sa nu mai fie exacta pana la momentul la care ajunge la dumneavoastra.
Nu garantam ca carduri.info va fi disponibil in orice moment si nici ca accesul va fi neintrerupt, ca nu vor fi intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise.
carduri.info nu este responsabil de folosirea continutului site-ului de catre dumneavoastra, in afara scopului statuat prin prezentele conditii de utilizare.
LIMITAREA OBLIGATIILOR
carduri.info detine proceduri rezonabile de securitate. Ceea ce nu putem garanta:
• cu exceptia celor mentionate in paragraful anterior, carduri.info nu ofera nicio alta garantie privitoare la carduri.info peste limitele conferite de catre lege;
• prin prezenta carduri.info neaga orice alte garantii, conditii sau obligatie de orice alta natura incluzand dar fara a limita, orice garantii de satisfacere a calitatii sau de potrivire pentru un anumit scop, orice exprimare a unor garantii statutare cat si orice garantii sau obligatii privind acuratetea, punctualitatea, integralitatea, performanta, disponibilitatea, lipsa neglijentei;
Exceptiile obligatiilor noastre:
• sunteti de acord asupra faptului ca site-ul carduri.info nu poate fi facut raspunzator pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand pierderile din profituri sau pierderile de confidentialitate ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta carduri.info peste limita acestor conditii de utilizare.
SITE-URILE SI SERVICIILE TERTELOR PERSOANE
carduri.info contine publicitate si sponsorizari. Advertiserii si sponsorii sunt responsabili pentru asigurarea materialului pus la dispozitie pentru a fi inclus pe carduri.info si asigura ca acesta este in concordanta cu legile nationale si internationale. carduri.info nu poate fi tinut raspunzator pentru nici o eroare sau inadvertenta in cadrul materialului publicitar sau al sponsorizarii.
LEGILE APLICABILE SI JURISDICTIA
Aceste conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legile romanesti.
Pana la limita posibila a jurisdictiei aplicabile, partile sunt de acord irevocabil cu faptul ca instantele romanesti au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu ce se poate naste din sau in legatura cu aceste conditii de utilizare, si pentru aceasta sunt de acord in mod irevocabil cu competenta de judecata a instantelor romanesti.