La ce ne folosesc cardurile de cumparaturi Cetelem Opinii

Cardul de cumparaturi reprezinta un card de credit ce se refera la oferirea unei linii de credit pe care o poti primi cu ajutorul cardului.

Nu va mai fi necesar sa te bazezi mereu pe banii tai personali, ci te poti folosi de banii pe care ii imprumuti de la banca.

De fapt, poate fi considerat un ajutor pe care il poti utiliza ori de cate ori ai nevoie.

Limita va fi din ce in ce mai mica pe masura ce vei utiliza banii, dar in momentul in care vei rambursa, se va intregi.

Cardurile de cumparaturi Cetelem:

Aceste carduri de credit te ajuta sa faci achizitii inteligente, asa ca indreapta-ti atentia catre un card care sa ti se potriveasca si fa cele mai benefice cumparaturi de pana acum!

Daca iti doresti sa beneficiezi de cele mai moderne tehnologii si de eficienta tranzactiilor ori de cate ori ai nevoie, cardurile de credit Cetelem cuprind toate aceste avantaje importante.

In cazul in care ai nevoie sa accesezi o linie de credit permanenta, activeaza-ti cardul de credit pe care il poti utiliza atat in Romania, cat si in afara tarii.

Utilizarea cardului de cumparaturi:

  • Diverse achizitii oriunde in lume, atat online prin 3-Dsecure  cat si la comercianti;
  • Poti efectua diverse cumparaturi in rate dar si mai multe tranzactii la comercianti prin intermediul ratelor fixe;
  • Poti transfera orice suma doresti din contul tau de card in contul personal pe care il ai deschis la orice alta institutie bancara din Romania.
  • Este valabil 4 ani, ceea ce constituie un avantaj major!

Foloseste cardul de cumparaturi atunci cand ai nevoie si retine faptul ca este foarte simplu de utilizat! Trebuie sa il activezi in cativa pasi iar apoi ai nevoie doar de mult spor la cumparaturile pe care ti le doresti!

Dobanda retragere numerar card cumparaturi Cetelem: Tranzactiile ATM vor fi comisionate in functie de lista de taxe si comisioane aferente cardului de cumparaturi.

Inainte de a obtine cardul de cumparaturi Cetelem, este necesar sa semnezi cateva documente pentru a fi totul in regula, iar aceasta procedura este foarte simpla.

Pro si contra ale cardului de cumparaturi Cetelem

Avantaje:

  • Achizitii la comercianti in rate;
  • Serviciul INFO SMS: Primesti un sms pe telefonul mobil;
  • Serviciul INFO Alert gratuit;
  • Avantaje in cazul platformei Priceless Cities;
  • Parteneri pentru card cumparaturi banca Cetelem: Altex, Cora, Brico Depot, Germanos, eMAG, Flanco, Gervis Sports, etc.

Dezavantaje:

  • Limita de credit este minimum 400 lei, insa aceasta va fi stabilita in functie de fiecare persoana in parte, tinandu-se cont de anumite criterii.

Ori de cate ori vei plati cu ajutorul cardului de cumparaturi, vei primi cate un bonus, ceea ce este grozav.

 Astfel, acest avantaj te va ajuta sa economisesti in acelasi timp iar daca ai nevoie de bani, tot ceea ce ai de facut este sa retragi de la bancomat.

Indiferent  de ceea ce iti doresti, important este sa te ghidezi mereu dupa calitate, siguranta si transparenta!

In felul acesta vei privi cu alti ochi cardul de cumparaturi si vei intelege cat de mult conteaza colaborarea cu o institutie bancara de acest tip!

Cardul nu este doar un simplu accesoriu, ci si un real ajutor care vine in intampinarea celor care isi doresc mai multe cumparaturi alaturi de cei dragi!


Publicat

în

de către

Etichete: