Card de masa BT Recenzie

Cardul de masa este o optiune preferata pentru multi dintre angajatori si angajati deoarece aduce multe avantaje. Acesta poate fi inrolat in aplicatia BT Pay si, astfel, se pot achita cumparaturile direct cu telefonul.

De asemenea, interesant este faptul ca la toate cumparaturile pentru care se utilizeaza aplicatia la plata cu Cardul de masa se ramburseaza 2% din suma totala in contul curent.

Mai mult de atat, cu ajutorul aplicatiei din mediul online, poti vedea cati bani ai pe card si care sunt tranzactiile efectuate, poti modifica limitele cardului si sa il deblochezi/blochezi.

Lista partenerilor care accepta cardul de masa : Kaufland, Lidl, Profi, Auchan, Carrefour, Penny, Carrefour Market, Carrefour Express, Cora, Mega Image, Supeco, Unicarm, Selgros, McDonals s, Pizza Hut si KFC.

De alimentarea cardului se ocupa doar angajatorul tau, asa ca nu va mai fi necesar sa iti faci griji in legatura cu acest aspect.

Este important sa retii faptul ca un card de masa nu poate fi alimentat cu alte sume in afara tichetelor de masa incasate de la angajator, iar sumele de pe Cardul de masa  nu pot fi transferate sau retrase.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *