Card embosat

Cardurile se pot clasifica avand in vedere mai multe criterii. Explicam detaliat mai jos prin ce se diferentiaza unele de altele si de ce trebuie sa stim sa facem diferenta.

Dupa terminalele la care pot fi utilizate, cardurile sunt embosate sau neembosate.

Este mai mult decat probabil faptul ca ai observat pana acum un card care sa aiba atat literele cat si cifrele scrise mai accentuat decat in cazul celorlalte carduri simple.

Cardul de debit embosat prezinta cateva elemente importante de identificare, cum ar fi: numele titularului, numarul cardului si data expirarii inscriptionate in relief, astfel incat sa fie posibila facturarea manuala.

Poti sa iti platesti online facturile sau oricare alt tip de plati in mediul online, insa si in viata de zi cu zi, fara prea multe complicatii.

Cardurile embosate pot fi folosite pentru efectuarea tranzactiilor prin comanda postala sau pe internet.

Acest tip de card vine la pachet cu multiple beneficii si elemente de securitate fata de cele neembosate deoarece pot oferi diverse asigurari si servicii de asistenta in timpul vacantelor sau simplelor calatorii efectuate in afara tarii.

Exista unele carduri embosate care pun la dispozitie urmatoarele avantaje:

  • Asigurare medicala pentru calatoriile in strainatate care acopera cheltuieli medicale de urgenta (spitalizare, medicamente, tratament);
  • Asistenta medicala si nu numai;
  • Asigurare in caz de accident de parcursul deplasarilor in strainatate sau in Romania cu mijloace de transport in comun (tren, avion);

Activarea serviciilor de asigurare si de asistenta se realizeaza la utilizarea cardului pentru achitarea totala sau partiala a contravalorii cheltuielilor de cazare si/sau de calatorie.

Cardurile bancare sunt utilizate de cele mai multe ori pentru retragerile numerar de la ATM, insa daca acorzi suficienta atentie s-ar putea sa descoperi o multime de avantaje interesante.

Inainte de a solicita un card bancar, cel mai bine ar fi sa te interesezi in detaliu in legatura cu fiecare aspect in parte si sa iei decizia cea mai corecta, potrivita stilului tau de viata.

Iti poti alege un pachet de servicii oferit de o unitate bancara de inalta calitate care ti-a atras atentia, avand in vedere faptul ca exista o multime de variante interesante pe piata.

Majoritatea persoanelor isi doresc doar sa beneficieze de multiplele avantaje, fara prea multe complicatii!

Cardurile Mastercard si cardurile Visa sunt de 2 feluri: carduri de credit sau carduri de debit

Daca obisnuiesti sa utilizezi cardul doar pe teritoriul Romaniei, nu conteaza foarte mult ce tip de card ai, insa lucrurile se schimba in momentul in care calatoresti in strainatate.

Cardul bancar este un produs care aduce cu sine nu doar avantaje multiple de ordin financiar, ci si eficienta si rapiditatea tuturor operatiunilor pe care ai de gand sa le realizezi la nevoie.

De asemenea, in cazul cumparaturilor prin intermediul internetului, cardul de cumparaturi te ajuta sa economisesti in acelasi timp si sa te bucuri de o multime de achizitii importante.

Fiecare unitate bancara iti pune la dispozitie diverse tipuri de carduri, cu o anumita limita de creditare, care iti ofera mai multa siguranta si avantaje.

Indiferent care ar fi alegerea ta, asigura-te ca te orientezi intotdeauna catre o unitate bancara de inalta calitate care sa iti ofere transparenta, siguranta, incredere si alte bonusuri! In felul acesta vei avea parte de rezultate pe masura asteptarilor tale!


Publicat

în

de către

Etichete: